Цветни многофункционални детски мебели

Няколко предложения за многофункционални детски мебели

Всеки родител влага голямо желание, когато става въпрос за обзавеждане за детска стая. Когато, обаче, говорим за многофункционални детски мебели е добре да почерпим идеи от японските дизайнери. Техният опит в обзавеждането на малки пространства е значително по-голям, те са новатори в това отношение.

Предлагаме ви да разгледате работата на дизайнерите от Torafu Architects и да се докоснете до семпъл, но ефективен вариант за многофункционални детски мебели, с името Fosters.

Тези модули ще отворят пространствата в стаята на малчуганите и за тях ще има по-голяма площ за игри и забавления. Те представляват едно звено, което събира в себе си три конфигурации.

Поставен по един начин модулът служи като работна площ за детето, заместваща удобното бюро. В друг вариант представлява красив функционален стол. В третата си конфигурация модулът е подходящ за аранжиране с книги и други пособия и предмети.

Както се вижда в цветово отношение тези многофункционални детски мебели изглеждат красиво във всякаква комбинация от тонове – едноцветни или многоцветни. Това позволява лесно да се окажат подходяща част от всяка детска стая. Допадат ли ви?

Онлайн магазин на GRANDecor