Предложения за детски стаи в тропически стил

Няколко предложения за детски стаи в тропически стил

Всеки родител споделя мнението, че едно от най-трудните неща е да пазаруваш за детето си. В стремежа си да задоволим нуждите им, понякога се сблъскваме с неочаквани препятствия. Днес ще се постараем да ви бъдем полезни в избора на декорация за детската стая. За целта сме подготвили няколко красиви и ефектни идеи за обзавеждане на детска стая. Спрели сме се на стил, който позволява употреба на много и различни пъстри цветове, а именно тропически стил. Игривият вид на тези помещения дава настроение и предпоставки всяко дете да се чувства и живее прекрасно в тази среда.

Да започнем от пространството. Уточнявайки с колко място разполагаме, можем да изберем подходящите цветове, мебели и декорации за детската.

Ако детето ни е творческа натура, можем да си позволим изобилие от елементи и декори, които да го карат да се чувства специално. Палми, кораби, лодки, бамбук, уейв бордове, маймунки, цветя, морски животинки и други подобни акценти биха се вписали чудесно в детски стаи в тропически стил. Цветовете на морето, пясъка, зеленината са предпочитано решение при подбора на дизайн.

Стените са много плодотворно място за подобно помещение. Има няколко различни начина да ги покриете в подходящите цветове и нюанси. Могат да се облепят с фототапети или просто да се изрисуват в определена тропическа картина.

Нощни шкафчета от необработено дърво, легло с балдахин или стенопис на тавана – всичко това ще допълни визията на детската. Морски звезди, миди, рапани, корабни макети, сламени шапки, бамбукови клони или палмови листа са идеален избор за детски стаи в тропически стил.

Бъдете щедри в избора на цветове. Ярко зелено, жълто, оранжево, кафяво, синьо и розово ще ви помогнат да предизвикате задоволство у детето си.

Докоснете се до нашите идеи и вземете най-добрата за стаята на детето ви!

източник