Празична украса в розово за детската стая

Обичате ли розово? Сега е моментът да създадете своята коледна украса в този нежен и топъл нюанс. И разбира се най-подходяща за целта е за стаята на вашите малки порастнали момиченца. Какво по-вълнуващо за тях от розова Коледа?

За да бъде декорацията ви по-въздействаща е важно наред с розовия цвят да изберете още един основен тон, който да създава изразителен контраст, например кремаво или бяло. Заложете на нетрадиционна коледна елха и множество различни фигури, разположени във всяка част на помещението. Големи розови и бели звезди, спуснати от тавана, хартиени гирлянди по периферията на леглото, пухени възглавници по пода. Всеки детайл допринася за приказната, празнична атмосфера. Красивият цвят пепел от рози носи усещането за романтика и нежност.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Идеи за коледна елха на стената

Хартиени звезди по пода, кукли и люлеещи се кончета допълват интериора на детската стая. Подаръците са красиво опаковани в снежно бяло с цветни панделки в розови мотиви и небрежно са поставени на пода в стаята. Дори шишарките на масата, лампионът и висящите нестандартни гирлянди с кофички и рози са пропити от нежния женствен цвят.

Тази декорация ни показва как всяка вещ във вече розовата стая на децата може да бъде идеален акцент в украсата за Коледа. Пачката и балетните палци, съчетани с един семпъл надпис на огледалото са достатъчен елемент за създаването на  празнична атмосфера.

Онлайн магазин на GRANDecor