Нестандартни идеи за обзавеждане на детска стая

Детска стая за игра

Какво по-важно и вълнуващо нещо от щастливорастящо дете у дома?! Това е желанието на всеки родител. Един от сигурните начини да осигурим това удоволствие е да обзаведем красива детска стая. Ще се опитаме да ви бъдем полезни с няколко интересни и нестандартни идеи, подходящи за такова помещение.

Цветовете са важен елемент от интериора. Тъмните тонове прилягат на по-просторни и по-скоро момчешки стаи. Нежните, пастелни нюанси – екрю, пепел от рози, тюркоаз и златисто са подходящ избор за момичета.


 

Обзавеждане за детска стая от GRANDecor


 

Ако имате все още малко дете е добре да му създадете досататъчно пространство за игра и забавления в стаята. Дали ще му поставите легло във формата на самолет или пиратски кораб, дали ще покриете тавана с облаци или космически изглед е въпрос на усет и предпочитания. Малките госпожици биха се радвали да спят в каляската на Пепеляшка или в легло с елегантно драпирани балдахини. Артистичните дами ще харесат ъгъл за индивидуални изяви – мини сцена с театрални завеси и микрофон например.

Детска стая в розово Момчетата са по-прагматични. Биха се чувствали добре в помещение с рустик или индустриална визия, при модерен графичен тапет, сред космическа обстановка или с костенурките нинджи и мъпетите. Повече от всичко ще се радват на технически съоръжения – люлки, пързалки и сглобяеми конструкции. Един въжен мост или стена за скално катерене също биха били отлична предпоставка за приключения.

Проявете въображение и сбъднете мечтите на вашето дете!

Онлайн магазин на GRANDecor