Неочаквано свежа детска стая в черно

Неочаквано свежа детска стая в черно

Обзавеждането на детска стая може да бъде същинско предизвикателство. Традиционно, в зависимост от възрастта на детето, подбираме подходящите цветове, акценти и мебели, така, че малчуганът да се чувства комфортно в своя свят.

В днешната публикация ще ви покажем няколко идеи за обзавеждане на детска стая. Този път, обаче, ще се спрем на по-нестандартни решения. Какво ще кажете за детска стая в черно? На пръв поглед звучи стряскащо, но всъщност това е един съвременен поглед на дизайнерите.

Ако предстои да си имате наследник и още не сте уверени в това какъв е полът на бебето, детската с черни акценти е универсален избор за дизайн. Имайте предвид, че това не означава да оставите детето да живее сред черни стени, черни мебели и черни дограми. Напротив! Този тон само ще акцентира и винаги е добре да е в контраст с нещо свежо.

Класическата комбинация с бяло е позната на всички, а когато добавите и малки цветни акценти, атмосферата изглежда далеч по-привлекателна.

Белите стени на помещението ще понесат в стаята да се внесе черна рамка за легло, бюро или скрин. Едни от добрите идеи за детска стая са и декорациите с черна боя по белите стени. Можете да изобразите геометрични фигури, цветя, животни и всичко, което роди въображението ви.

Много предпочитани напоследък са комбинациите от три бели и една черна стени. Черната играе ролята на дъска за писане и бихте могли да позволите на детето си само да си надпише или нарисува стената с тебешир.

Понякога предизвикателствата в интериора са оправдани и ни дават възможност да опитаме нещо ново. Почти сме уверени, че и на вас би могла да ви въздейства по подобен начин една детска стая в черно. Разгледайте галерията и се уверете сами!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor