Невероятно детско легло във формата на къща

Едно невероятно детско легло може да превърне стаята на малчугана в най-желаната част от дома. Особено ако е такова, което изглежда досущ като малка къщурка.

Tова детско легло във формата на къща е изработено с много вкус и е от естествени материали. Смърч и памук са в основата на дизайна му. Тоналностите на сиво го правят да изглежда семпло, но специално. Подходящо е за обзавеждане за детска стая в модерен стил.

Изработено е от широки дървени летви, съчетани с мек памучен бял плат, използван за ефектни римски щори. Когато детето спи през деня, те могат да бъдат спуснати, за да му осигурят нужната тъмнина. Вдигнати нагоре, изглеждат не по-малко красиви.


 

Детски легла от GRANDecor


 

Наред с другите предимства, това детско легло е и безопасно място за сън. Макар и повдигнато на ниво над пода, то е добре обезопасено. Това означава, че можете да го ползвате за вашето дете още от ранна детска възраст.

Цялата красота, съчетана с нежно памучно спално бельо и приглушено осветление по фасадата го прави предпочитано, както от децата, така и от родителите им.

Кой не би искал това невероятно легло за своето дете?