Модерни детски стаи вдъхновение от H&M

Едва ли сте подозирали, че производителите от H&M имат интересни виждания и проекти за модерни детски стаи. Представяме ви няколко предложения, дело на дизайнерския им екип. Ще намерите идеи, както за малки бебета, така и за пораснали малчугани.

Красив вариант за подрастващо момче е стаята, тонирана в тъмно синьо. За да изглежда свежо и елегантно, добра работа ще свършат карирани чаршафи в бледо синьо, сиво и бяло, светъл под и помощна масичка в инокс. Съдържанието продължава след галерията…

Ярка възглавница на леглото и полилей с формата на обикновена крушка придават модерен облик в обзавеждането. Минималистичните елементи са добър избор за модерни детски стаи. Свежест и красота се придава чрез чаршафи на ситни пролетни цветенца или меки пухени завивки. Тапети на точки или табла на леглото във форма на заешки уши също са подходящ избор за обзавеждане.


 

Обзавеждане за детска стая от GRANDecor


 

Ярките комбинации от жълто и розово или зелено и оранжево гарантират настроение в стаята. Интересни декорации върху черна дъска са подходящи за деца в тинейджърска възраст. Огледало във формата на облак или етажерка – платноход са малка част от елементите, които биха превърнали детската в приказен свят.

За малките дами, спуснете балдахин над леглото, а бебешките стаи декорирайте с птички, цветя и точки по стените. Използвайте меки пастелни цветове – те са най-добрият избор за стаята на малко дете.

Почерпете вдъхновение от дизайните на H&M.

Онлайн магазин на GRANDecor