Красиви бебешки стаи в разнообразни стилове

Красиви бебешки стаи в разнообразни стилове

Ако сте на път да увеличите семейното гнездо с още един член, днешната ни публикация ще ви е от полза. Предлагаме ви идеи за красиви бебешки стаи в различни интериорни стилове. Почерпете вдъхновение от богатата палитра от цветове и интериорни решения и доукрасете първоначалните си идеи за обзавеждане на детската стая.

Ако бебето е момиче можете да заложите на нежни пастелни тонове – бледо розово, лилаво, бяло или кремаво. В крак със съвременните тенденции ще бъдете, ако съчетаете два ярки тона – например цикламено и зелено или оранжево с кафяво.

При момчетата изборът не е по-малък. Класическите синьо, зелено и бяло са добър избор. Обикновено цветът се избира след като уточним стила на интериора.

След това избираме акцентите с които да подчертаем обзавеждането. Бледата стая би могла да се изпълни с повече дребни детайли – рамки за снимки и картини по стените, голям полилей във формата на топка или пердета в силен цвят. Сред многото идеи за детска стая ще се уверите, че важен елемент е килимчето на пода. Обикновено то се подбира според възрастта и пола на детето. Може да е пъстро и с форма на животинче, на точки, райета или просто семпло и едноцветно.

След като сте подбрали основната мебел в стаята на бебето, всичко останало се съобразява според нея. Ако приемем, че в центъра на едно обзавеждане на детска е леглото, то според него ще добавяме останалите акценти – кресло за мама, подвижна люлка, нощна лампа или шкаф за повиване.

Онлайн магазин на GRANDecor