Интериор на красива и забавна детска стая

Красива и забавна детска стая

Всеки от нас в детството си е мечтал за красива и забавна детска стая. Ако преди сме били по-ограничени в това отношение, съвременните малчугани са истински късметлии. За тях могат да бъдат сътворени всякакъв тип стаи за игри и забавления у дома.

Предлагаме да разгледате едно стилно обзавеждане на детска стая, което според нас ще се хареса на всеки малък член на семейството.

Цари белоснежна чистота – както във фона, така и в избора на мебели. Стаята е малка, но изборът на цвят разширява визуално пространството. Подът е светъл и това контрастира добре с всичко наоколо.

Формите на мебелите са правилни, а само няколко акцента в зелено и циклама са достатъчни, за да се придаде настроение и чар в тази забавна детска стая. Една, две табуретки, семпъл матрак и красиви изображения по стените на помещението допълват страхотната атмосфера. Килимчето на пода е изпълнено само в бяло и черно, но игривите човечета по него са чудесен акцент.

Естествената светлина е важен фактор в детската стая. Бюрото е разположено така, че светлината да пада отдясно на пишещото дете.

Нишата под двуетажното легло е умело използвана за гардероб. Всеки ъгъл е уползотворен практично чрез лавици и плотове за книги.

Грабнете си идеи за детска стая. Тук ще откриете вдъхновение!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor