Как да създадем детска стая за момче и момиче

Как са създадем детска стая за момче и момиче

За родителите, които живеят в дом с ограничено пространство и имат деца момче и момиче изборът да им обзаведат отделни помещения не е особено голям. Съчетанието на стая, подходяща и за двамата е единственото решение.

За да си гарантирате успешна подредба, не забравяйте да се допитате до мнението на вашите деца. Те ще ви насочат, благодарение на личните си предпочитания. Разбира се, вие сте в по-изгодна позиция и задачата ви се облекчава, ако двете деца са на близка възраст. По-сложният вариант е, ако освен че са разнополови, малчуганите имат и солидна разлика във възрастта.

Визуално едно помещение може да бъде разделено на два сектора – този за дамата и този за кавалера. Другият начин е нишите да са три – за нея, за него и една обща. Това е въпрос на личен избор и решение.

Тонирайте всяка част на вашата детска стая за момче и момиче в подходящите цветове. Добре се съчетават синьо и розово, оранжево и зелено, екрю и пепел от рози. Ако са малки, бихте могли да употребите и повече различни нюанси, а защо не да оцветите и тавана като свежо безоблачно небе, например. Децата ще ви насочат с лекота в избора. Не забравяйте да ги попитате!


 

Обзавеждане за детска стая от GRANDecor


 

В наши дни има достатъчно голям избор за модерно обзавеждане на детска стая – красиви и стилни модули, удобни големи легла в различни форми, пъстри постели за пода и леглата, практични лавици и гардероби.

Мястото за игра е важен сектор от помещението. Халки на тавана, мини къщичка във въздуха, красив хамак, нежна тоалетка, сектор за видео игри – в зависимост от възрастта на децата ще подберете подходящата визия за вашия случай.

Важно е да имате ясна концепция и да определите темата в помещението – спорт, фантастика, приказни или животински мотиви. Така ще се справите една идея по-лесно и ще задоволите очакванията на вашите деца.

В галерията ще откриете разнообразни идеи, подходящи за детска стая за момче и момиче. На добър час в предизвикателството, мили родители!

Онлайн магазин на GRANDecor