Интересни идеи за детско скривалище

Интересни идеи за детско скривалище

Когато избираме обзавеждане за детска стая е добре да се съобразим с желанията и темперамента на малчуганите. Цветовете, формите и типа мебели са стандартен избор на обзавеждане, но децата обичат и приключенията. Често обичат и да се крият. Ако просто им подадете чаршаф или покривка за маса, могат с часове да се забавляват, правейки палатки и подобни тайни скривалища. Те обичат да обитават собствено пространство и затова е добре да се замислим, можем ли да им го предложим като част от детската стая у дома.

Представяме ви една вдъхновяваща колекция от идеи за детски скривалища, където малките могат да прекарват тайно времето си и да се чувстват специални и неприкосновени.

  1. Пространството зад вратата

Ако имате ниша, скосен таван или друго тясно пространство в близост до детската, просто го направете част от общата площ, като го отделите със символична вратичка или прозорче. Така детето ви ще има усещането, че този кът е специалната му ниша за забавление.

  1. Изолирано гнезденце за четене или сън

Отделете леглото на детето в обособен индивидуален кът. Това е гаранция, че когато искат да се усамотят ще имат тази перфектна възможност.

  1. Двуетажно легло

Отделете една част от леглото с перденце и го обособете като мечтан кът за изолация. Може да се позиционира, както ниско до пода, така и високо, в близост до тавана. Въпрос на личен избор.

  1. Кухи пространства над леглото

Тук виждаме идеята да се оставят кухи пространства в или над леглото, като се изрежат разнообразни по размери кръгове, през които да се влиза в нишата. Много подходяща идея за малки дечица.

  1. Елегантните сини койки

Красивата вишка над леглото, достъпна посредством въже е идея, която ще вдъхнови малките момченца. Дори и в празна стая, тук ще се чувстват специални.

  1. Покрита част от леглото

Този модул над възглавницата на детето ще го пренесе в света на приказките. Семпло, но интересно решение за по-малките.

Тези идеи за детско скривалище са безценен начин да впечатлите любимите малчугани! Желаем успех в обзавеждането!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor