Идеи за обзавеждане за детска стая на два етажа

Идеи за обзавеждане за детска стая на два етажа

Когато имате две деца на близка възраст, които живеят заедно, един от най-удачните варианти да им осигурите простор и повече място за игра, е да прибегнете до обзавеждане за детска стая на два етажа. Предимствата на този тип интериор са няколко – спестяват пространство, изглеждат прибрано и са мултифункционални.

Местейки отделните модули, получавате детско бюро или маса за хранене. Не на последно място, децата обичат да се катерят и да спят нависоко.


 

Обзавеждане за детска стая от GRANDecor


 

При избора на дизайн на стаята можете да се спрете, както на цветни легла и шкафове, така и на неутрални тонове и текстури. Съвременните модели предлагат легло, бюро, гардероб и шкафчета в един модул. Това е практично и спестява от площта на стаята.

Обзавеждане за детска стая на два етажа се предлага в различни стилове и има безспорно предимство. Така имате повече свобода да творите, съобразявайки се с възрастта и пола на детето. За малките деца са подходящи ниши за играчки и дребни елементи. За тинейджърите бихте могли да заложите на лавици за книги, комикси и преносим компютър. Предимството на съвременния интериорен дизайн – избор за всяка възраст и вкус.

Онлайн магазин на GRANDecor