Бюрото на тийнейджъра

Бюрото на тийнейджъра

Обзавеждането на детска стая може да бъде колкото приятно, толкова и затормозяващо. Особено ако говорим за тийнейджърска стая.

Обикновено там цари безпорядък и каквато и мебел или декорация да купите, тя никога не се харесва. Има една конкретна мебел обаче, с която родителите рядко правят компромис и това е бюрото. Все пак там би следвало младежът да прекарва повечето си време (или поне така ни се иска).

За да ви помогнем в избора на бюра сме ви подготвили една чудесна колекция на фирма PB Teеn, която се състои от бюра за момичета и момчета. Дамските варианти са по-светли, най-често бели и изобилстват от декорации на точки, панделки и разноцветни аксесоари. Тези бюра разполагат с множество чекмеджета, защото младите дами предпочитат да поставят всяко нещо на отделно място. Момчешките варианти за издържани в тъмни тонове, предимно в комбинация между дърво и сини плоскости. Бюрото на момчето тийнейджър се характеризира с множество стикери, плакати, спортни аксесоари и трофеи, както и метални фигурки. Тук за ред едва ли можем да говорим, но поне можем да помечтаем 😉

Допадат ли ви?

via