Бонбонени бебешки стаи в стил шаби шик

Бонбонени бебешки стаи в стил шаби шик

Истински сладурско е да обзаведеш бебешки стаи в стил шаби шик. Това е похват, който излъчва същевременно очарователно несъвършенство и естествена красота, които го правят  много гъвкав. Стратегиите, които ще ви предложим, са интересни и наистина вдъхновяващи.

Ако изберете розово за вашата малка принцеса, боядисайте стените в блед тон, сложете нежни пердета в същия цвят, а по края можете да добавите цветна бродерия.

Леглото е подходящо да е бяло с леки акценти от бродерията на завесите. Полилей с кристали е една от красивите идеи за обзавежане на детска стая. Нежните завеси с панделка или красив ефирен шнур също. Пухена постелка или килимче на пода е много предпочитана за бебешки стаи в шаби шик стил. Тези, които обичат да е цветно, могат да заложат на пастелно синьо в комбинация с розово и бяло. Заложете на тъмен под и нещата ще се получат отлично.

Други трикове в едно обзавеждане за детска стая са флоралните тапети на едната стена, празните рамки и скриновете с красива златиста орнаментика. Заложете на бяло, бледо розово, синьо или екрю.

Лесно е да се твори с малко въображение и добри съвети.

via

Онлайн магазин на GRANDecor