Необичайни и практични идеи за дома

Щури практични идеи за дома

Вашето жилище е личното ви царство. Мястото, където живеете и имате максимален контрол върху обзавеждането, стила и начина на подредба. Тези практични идеи за дома ще ви помогнат да си осигурите удобство и уют.

Колкото и добре да подредите помещенията, винаги остават дребни детайли, които не намират точното място или има нужда да останат скрити. Ето няколко творчески начина за прикриване на дреболиите, които ще направят дома съвършен.

Домашните любимци са ни като деца. За да се чувстват комфортно без да развалят интериора вкъщи можете да им направите дом в шкафа, както и да монтирате купичките за храна и вода в чекмеджето на скрина. Така ще избегнете дискомфорта и дори миризмите. Вградете гардероба си под стълбището в коридора, за да откриете пространство в помещението. Скрийте кабелите и жиците в близкото шкафче. Бижутата на всяка дама могат умело да се подредят на дървена рамка зад падаща картина на стената. За повече настроение декорирайте пералнята или хладилника в шарки според типа обзавеждане. Един тапет ще свърши отлична работа за целта.

Тези практични идеи за дома ще ви помогнат да прикриете всеки недостатък и да направите жилището си приятно за обитаване.

via