Очарователна шаби шик оранжерия в двора

Шаби шик оранжерия в двора

Дори и поостарял парникът в двора на дома ни с много малко усилия и средства би могъл да добие вид, подходящ за съхранение на растенията през всички сезони на годината. Тази шаби шик оранжерия е добър пример как можем да извлечем максимална полза от нещо старо, но практично.

Снежно бяла боя за освежаване на дървената основа, множество прозорци и приток на слънчева светлина. Няколко стари, практични съдове, стъклени буркани, красиви кашпи и щайги, семпло кътче с помощна маса и пейка. Това е всичко необходимо за нужната шаби шик оранжерия.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Шаби шик и винтидж акценти в 100 годишен апартамент

Оставаме спокойни, че през студените зимни месеци нашите обичани цветя ще могат да виреят на светло и топло. Красивите лалета, виолетовите теменужки, дребната смокиня и лозовите пръчки придават приказна красота на това прекрасно кътче в двора. Запазете чара на растенията си през цялата година с минимални усилия. Насладете се на красотата им или просто си починете на топло върху пейката с меки памучни възглавнички в любимата си шаби шик оранжерия. Истински релакс.

Онлайн магазин на GRANDecor