Елемент с уникален дизайн в интериора

Елемент с уникален дизайн в интериора

В съвременния интериорен дизайн се отдава голямо значение на детайлите и акцентите, използване при обзавеждането на едно жилище. Напълно възможно е един елемент с уникален дизайн да привлече вниманието и да придаде индивидуалност на помещението, в което е поставен. Такова влияние могат да имат както картините и скулптурите,  така и специалните осветителни тела.

Има неща, които не съответстват на съвремието и изглеждат като категорична част от бъдещето. Именно с такъв елемент предстои да ви запознаем сега. Младият дизайнер Робърт Кларксон с помощта на компанията Crealev, създава продуктът  Making Weather. Плаващ облак, който е зашеметяващо конструиран, благодарение на няколко иновативни технологии. Излъчва светлина и възпроизвежда музика чрез Bluetooth от всяко произволно устройство. Симбиозата от звук и LED лъчение е изкючително интересна хрумка. В допълнение с това продуктът с уникален дизайн трепти като буреносен облак и плава на повърхността, въпреки тежестта си.

Изработен е от бял полиестер с вградени магнитни компоненти. Това позволява разнообразието в постигането на движението му. Основата му е свързана към източник на захранване. Този елемент изглежда иновативно и нереално красиво.

Формата и функциите на облака позволяват  присъствието му във всеки съвременен интериор, като подходящо и ефектно решение при избора на свежи и атрактивни акценти. Ще се впише добре както на масата в хола, така и на нощното шкафче в спалнята. Звукът и светлината в комбинация са предимствата на продукта, които позволяват да се уедините с него на спокойствие в любимото кътче на дома и да се порадвате на звуците на дъжда например.

Уникалната форма, кръглата констукция и пухкавия, въздушен корпус, напомнящ шепа мек памук са наистина привлекателен момент от дизайна. Без колебание може да бъде и скъп подарък за семейни приятели.

Въпреки перфектната си визия и функции, продуктът още не е свободно достъпен на пазара. Надяваме се скоро всеки желаещ да има възможността да си го закупи и да го постави, като част от интериора в дома си. Творение на истински таланти!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor