Претапицирани мебели за декорация

Тапицерия и разнообразие в интериора

Всеки от нас създава дома си според личните си предпочитания. Колкото и да се стараем обаче, винаги идва момент, в който имаме нужда от разнообразие. Дали сме решили да сменим десена или просто дамаските на мебелите са остарели, във всеки случай най-доброто решение е претапициране. Дори и мебелите на баба могат да заживеят в нашето време, ако просто ги претапицираме.

Този метод за разнообразяване на интериора дава много възможности за развихряне на фантазията. Всяка тъкан и плат носят своя заряд и отношение, затова сами избираме дали да сложим флорален акцент в ниската част на дивана или да тапицираме старото кресло в рисувана коприна или кадифе. Даже старите вратовръзки биха могли да послужат за гръб на стилното кресло в дома ни.

Една нова тапицерия може да промени цялата визия и дух на стаята. Дори лек акцент като кожен подлакътник на дивана и меки цветни декоративни възглавници освежават целия хол.

Ако ви е омръзнало да живеете в една тоналност – разнообразете, сменете вашата тапицерия. Понякога това е малко усилие с невероятен ефект.

Онлайн магазин на GRANDecor