Лятна визия с тапети с тропически мотиви

Атрактивна визия или тапети с тропически мотиви

Имаше период, в който тропическите щампи бяха неизменна част от ежедневието ни. По дрехи, аксесоари, в обзавеждането и по тапетите в хола. Като всяка тенденция, тя отстъпи място на следващите модни течения.

Години по-късно манията за тапети с тропически мотиви си пробива път отново. Разликата е единствено в това, че сега решенията са по-смели, по-категорични и в по-широка цветова гама. Това е едно прекрасно решение за лятна визия, изпълваща с чувство, темперамент и положително настроение. Богатата палитра от тонове дава значително повече възможности за поставяне на тропически тапети във всеки кът на дома или лятната вила на плажа.

ВИЖ ОЩЕ: Тапети за спалня с флорални мотиви

Някои от най-популярните тропически мотиви са тези изобразаващи птици, папрати, екзотични цветя и плодове. Този тип декорации за стена определено са на път да изместят традиционния избор! Условието е да не се прекалява с комбинациите и пъстротата, а да се балансира с нюансите на околните предмети. Шарените мотиви на една от стените биха били добро допълнение към семпли едноцветни решения и изчистени мебели в пространството. Прочети повече...


 

Фототапети от GRANDecor


 

Онлайн магазин на GRANDecor