Нестандартна декорация: Сукулентни терариуми за стена

Колоритна и нестандартна декорация за стена със сукулентни терариуми

Декорацията за стена е задължителен елемент от обзавеждането на дома. Макар голяма част от хората да залагат на класическите варианти като фототапети, картини или постери, има и такива, които са в постоянно търсене на нещо ново, интересно и впечатляващо. Тъкмо това ще ви представим днес.

Запознайте се с една колоритна и нестандартна декорация за стена, а именно сукулентни терариуми. Тази ‚жива‘ декорация е отличен избор за всяка стая у дома, а най-голямото й предимство е, че внася частица природа в ежедневието на обитателите.

Сукулентен терариумСукулентните терариуми за стена са представени в универсална кръгла форма, като от вас зависи избора на цвят на рамката, почвата, както и растенията, които ще красят вашите стени.

ВИЖ ОЩЕ: Идеи за декорация на стена с боя – бързо, ефектно и икономично

Можете да сте сигурни, че сукулентите се гледат лесно, без да изискват особени грижи от ваша страна. Отлично се съчетават терариуми с еднаква или различна големина върху една стена, така че да образуват композиция и да приковат погледите на вашите гости.

Композиция от сукулентни терариуми за стенаАко искате да акцентирате допълнително върху сукулентните терариуми за стена, можете да добавите и нежно LED осветление, което да осветява растенията и да внася мека, топла светлина в стаята. Тази идея намира чудесно приложение ако се използват терариумите като нощна лампа, поставени на стената над нощното шкафче.

LED сукулентен терариумВинаги сме били поддръжници на мултифункционалните идеи и по тази причина ви предлагаме да съчетаете удобство и красота като комбинирате терариумите с етажерка за стена. Чудесен избор за стената зад леглото или във всекидневната.

Стенен терариум и етажерка в едноВ случай, че не сте любители на живите растения, отново можете да се възползвате от тази нестандартна декорация за съвременни жилища като заложите на кръгла рамка с флорални мотиви или пък с огледало. Комбинирайте няколко размера за максимален ефект.

Нестандартна стенна декорацияЗа да поръчате вашия терариум, се обърнете към Arthome Décor на техния уебсайт или Фейсбук страница!

Онлайн магазин на GRANDecor