Красота и стил с практични мраморни акценти

Красота и стил с практични мраморни акценти

Напоследък в областта на интериорния дизайн се заговори за един стар материал с ново приложение. Става дума за мрамора. Ако в близкото и далечно минало той бе използван като основен материал за изграждане на обзавеждане или дори цялостен интериор, днес той се превръща в много интересен акцент в декора. И за да се разширят възможностите още, вече не е задължително да се използва истински мрамор. Вместо това  е достатъчно само да се прибави какъвто и да е материал с мраморен принт, за да се внесе едно декадентско усещане във всеки дом.

Можем да го видим на най-неочаквани места в едно жилище, което прави употребата му още по-екстравагантна. Освен в банята, където все още е изключително актуален, все по-често той присъства и в кухнята. Дали под формата на деликатни малки мраморни акценти или направо върху цял плот или стена, този принт се оказва в изненадващо добра комбинация с модернистичното обзавеждане. Освен това, ако имате цяла стена от мрамор или просто с мраморна шарка върху цялата й повърхост, може би няма да имате нужда от много други приковаващи погледите аксесоари и можете да си позволите един доста минималистичен интериор.

Разгледайте снимките в галерията ни и ще видите, че добре преценените мраморни акценти са винаги добре дошли и в най-съвременното жилище.

източник

Онлайн магазин на GRANDecor