Практични идеи за стенни огледала

Практични идеи за стенни огледала

Огледалото е важен детайл от интериора в един уютен дом. Употребата му в обзавеждането може да има различни предназначения и то безспорно е една стилна декорация за дома. В зависимост от размера и броя стенни огледала, можете да постигнете, както визуален ефект в интериора, така и да уголемите пространството в стаята. Поставени едно до друго, подбрани в разнообразни форми и цветове, няколко стенни огледала могат да са идеален избор във всяка модерна декорация за хол.

С гладка или релефна повърхност? Това е въпрос на личен избор и на стил в обзавеждането. Ако искате да служат предимно за декор, можете да си позволите нетрадиционна форма и релеф. Ако все пак ще ги монтирате, така че да влизат в употреба, заложете на традиционния вариант. Стенните огледала изглеждат добре, както в коридора, така в хола и спалнята на дома. Освен в рамки, могат да бъдат залепени и върху плоскости с нестандартни форми.

Интересна идея е огледало на тавана около полилея с форма на медена пита. Златни, сребърни, дървени, квадратни, елипсовидни, назъбени, гравирани – рамките са индивидуален избор. Ако имате ретро обзавеждане, използвайте нещо по-масивно и ефектно. В модерните домове заложете на новаторски форми и тонове.

Разгледайте нашите предложения – те ще ви подскажат красиви и практични идеи за приложение на стенни огледала у дома!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor