Персонализирани кухненски дъски за всеки дом

Гравирана кухненска дъска за подарък

Казват, че домът е там, където е сърцето. А къде е сърцето на дома? В кухнята, разбира се!

Предлагаме ви уникален начин да направите дома си по-уютен, по-оригинален, по-ваш! Поръчайте персонализирана кухненска дъска от WildArt, която ще бъде изработена специално за вас с вашето име или любим цитат!

Освен чудесно допълнение към вашата кухня, домакинските дъски по поръчка са и чудесен подарък за всеки повод. Можете да зарадвате близки и приятели по нестандартен начин за празник, да дадете признание на най-добрия готвач в семейството, или да демонстрирате любовта си към партньора.

Съчетайте 2 в 1 – от едната страна дъската представлява красива декорация за дома, а от другата може да бъде изплозвана като функционално кухненско пособие!

Модел 10

Моля, имайте предвид, че цветът и шарките на всяка дъска са различни и зависят от самото дърво.

Гравиране или печат?

Предлагаме ви два начина за персонализиране на кухненски дъски – чрез гравиране или печат.

Гравирането се извършва с лазер и обгаря повърхностния слой на дървото като създава атрактивен релеф върху дъската. Този вариант е предпочитан от любителите на традиционния и автентичен дизайн. (Имайте предвид, че след първоначално измиване, горният слой от обгореното дърво частично ще се отмие и надписът леко ще избледнее, но няма да изчезне!)

Печатът върху дърво се извършва с мастило, подобно на печатане върху хартия или текстил. Предимството на този метод е, че чрез него може да се постигне изключителна прецизност на образа, фини линии и наситен цвят. (Печатът не се отмива и е много траен, но не се препоръчва досег с храна заради мастилото.)

Забележка: Който и вариант да предпочетете, моля, не режете върху страната с декорацията, за да не я нараните!

За сравнение на двата метода, вижте една и съща дъска персонализирана чрез гравиране и чрез печат:

 

Изберете модел от галерията персонализирани дъски:

Това са графични изображения, дъските се изработват по поръчка.

Как да поръчам?

Изпратете мейл на адрес: [email protected] обадете се на телефон +359 885 061 413 или посетете магазина на WildArt в Гранд Мол Варна, ниво -2

Плащане и доставка

Заплащането се извършва с наложен платеж при получаване.

Доставката е за сметка на клиента. Цената зависи от населеното място, дали желаете да бъде доставен продукта до врата или до офис на куриера, от теглото на пратката и дали желаете допълнителни услуги като точен час на доставка.

Тъй като дъските се изработват по поръчка и специално за вас, връщането не е възможно.

Грижа за кухненските дъски

  • Ако желаете да удължите живота на вашата кухненска дъска, независимо дали тя е персонализирана или не, можете да я импрегнирате в домашни условия. Това може да се извърши с помощта на минерално или ленено масло, но в краен случай използвайте зехтин. Намажете дъската обилно с маслото и изчакайте 24ч, за да попие. Дъската няма да остане мазна, но за сметка на това ще бъде много по-издръжлива на вода.
  • Не дръжте дъската накисната продъжлително време във вода.
  • Не режете върху страната с декорацията, за да не я нараните.
  • Не използвайте в миялна машина.
Онлайн магазин на GRANDecor