Персонализирани кухненски дъски за всеки дом

Модел 12
Модел 12

Казват, че домът е там, където е сърцето. А къде е сърцето на дома? В кухнята, разбира се!

С радост искаме да обявим, че GranDecor вече предлага уникален начин да направи дома ви по-уютен, по-оригинален, по-ваш! Поръчайте при нас персонализирана кухненска дъска, която ще бъде изработена специално за вас с вашето име или любим цитат!

Освен чудесно допълнение към вашата кухня, домакинските дъски по поръчка са и чудесен подарък за всеки повод. Можете да зарадвате близки и приятели по нестандартен начин за празник, да дадете признание на най-добрия готвач в семейството, или да демонстрирате любовта си към партньора.

Съчетайте 2 в 1 – от едната страна дъската представлява красива декорация за дома, а от другата може да бъде изплозвана като функционално кухненско пособие!

Модел 10

За нашите персонализирани кухненски дъски

Ние подкрепяме българските производители и занаятчии и затова предлагаме 100% български кухненски дъски. Те са изработени от буково дърво и се предлагат в три размера:

Кухненска дъска 1

Размери: 20 х 19 см.

Тегло: 0,5 кг.

Цена с включено персонализиране: 25 лв. (не включва доставка)

Дъска 1

Кухненска дъска 2

Размери: 37 х 19 см.

Тегло: 0,75 кг.

Цена с включено персонализиране: 30 лв. (не включва доставка)

Дъска 2

Кухненска дъска 3

Размери: 29 х 18 см.

Тегло: 0,9 кг.

Цена с включено персонализиране: 30 лв. (не включва доставка)

Дъска 3Възможни са малки отклонения в размера.

Моля, имайте предвид, че цветът и шарките на всяка дъска са различни и зависят от самото дърво.

Гравиране или печат?

Предлагаме ви два начина за персонализиране на кухненски дъски – чрез гравиране или печат.

Гравирането се извършва с лазер и обгаря повърхностния слой на дървото като създава атрактивен релеф върху дъската. Този вариант е предпочитан от любителите на традиционния и автентичен дизайн. (Имайте предвид, че след първоначално измиване, горният слой от обгореното дърво частично ще се отмие и надписът леко ще избледнее, но няма да изчезне!)

Печатът върху дърво се извършва с мастило, подобно на печатане върху хартия или текстил. Предимството на този метод е, че чрез него може да се постигне изключителна прецизност на образа, фини линии и наситен цвят. (Печатът не се отмива и е много траен, но не се препоръчва досег с храна заради мастилото.)

Забележка: Който и вариант да предпочетете, моля, не режете върху страната с декорацията, за да не я нараните!

За сравнение на двата метода, вижте една и съща дъска персонализирана чрез гравиране и чрез печат:

 

Изберете модел от нашата галерия персонализирани дъски:

Това са графични изображения, дъските се изработват по поръчка.

Как да поръчам?

Изпратете мейл на адрес: contact@grandecor.bg или изпратете лично съобщение на нашата Фейсбук страница, или попълнете контакт формата в края на страницата със следните данни:

  • Вид дъска – номер 1,2 или 3
  • Желан модел – изберете от галерията, номерът на модела е изписан под снимката
  • Желана промяна – възможните промени са в надписа, големината и разположението на картинката. За промени по желание на клиента извън гореспоменатите, се заплаща допълнително 50% от стойността.
  • Вид персонализиране – чрез печат или гравиране
  • Точен адрес за доставка (или офис на фирма Еконт), име и мобилен номер.

Плащане и доставка

Заплащането се извършва с наложен платеж при получаване. За клиентите, които имат нужда от фактура, заплащането се извършва по банков път (моля, уведомете предварително).

За доставките се грижи фирма Еконт, а дъските се изпращат от Варна.

Доставката е за сметка на клиента. Цената зависи от населеното място, дали желаете да бъде доставен продукта до врата или до офис на Еконт, от теглото на пратката и дали желаете допълнителни услуги като точен час на доставка. Изчислете разходите по доставката като прегледате тарифите на Еконт или използвате техния калкулатор.

Тъй като дъските се изработват по поръчка и специално за вас, връщането не е възможно.

Време за доставка

Дъските се изпращат до 5 работни дни от датата на поръчка. Доставката се извършва в рамките на 1 работен ден. В натоварени празнични периоди е възможно срокът да бъде удължен, за което ще бъдете предупредени предварително.

Грижа за кухненските дъски

  • Ако желаете да удължите живота на вашата кухненска дъска, независимо дали тя е персонализирана или не, можете да я импрегнирате в домашни условия. Това може да се извърши с помощта на минерално или ленено масло, но в краен случай използвайте зехтин. Намажете дъската обилно с маслото и изчакайте 24ч, за да попие. Дъската няма да остане мазна, но за сметка на това ще бъде много по-издръжлива на вода.
  • Не дръжте дъската накисната продъжлително време във вода.
  • Не режете върху страната с декорацията, за да не я нараните.
  • Не използвайте в миялна машина.