Колекция очарователни самозалепващи фототапети

Особения чар на самозалепващи фототапети

Има много и различни методи да разкрасите обстановката в дома, но едни от най-верните помощници в това отношение си остават познатите самозалепващи фототапети. С тяхна помощ можете да се окажете, както в сърцето на Ню Йорк, така и в гъстата есенна гора. Всеки от тези красиви тапети, които сме подбрали, ще ви пренесе в отделен свят и ще предизвика неповторими емоции.

Самозалепващи фототапети можем да ползваме, както при изграждането на новото си жилище, така и когато имаме нужда да разнообразим старата визия у дома.

Класическата черно-бяла комбинация с женствена и артистична визия е идея, добра като акцент за стентата в трапезарията, хола или дори като начин да оживи фоайето. Съчетайте го с ярки цветове и това ще е чудесен начин да постигнете ефектен контраст.

А какво ще кажете за египетските йероглифи? Изглеждат много ефектно, нали? Добавете цветен мотив пред стената, за да постигнете максималния „уау“ ефект.

Ако къщата ви се намира в гората, сред природата, декорирайте стена с фототапет с дървени мотиви. Това би подхождало идеално за гръб на семпла винтидж спалня, например.

Изгледите от големия космополитен град са избор за по-младите и ексцентрични личности.

Добавете лек ретро нюанс към вашето съвременно пространство с помощта на малко цвят. Комбинацията от розово и лилаво дава фънки усещане и доза женственост.

Голяма дървена ламперия, постигната чрез фототапет, ще създаде домашен уют в помещението. Това е чудесна идея за тези, които винаги са мечтали да живеят сред селска идилия.

Създайте своята магия у дома. Доверете се на самозалепващи фототапети!

източник