Оригинални настолни лампи за всяко помещение

Оригинални настолни лампи за всяко помещение

Ефектното осветление е неизменна част от жилището на всеки човек, който има нужда от комфорт и топлина, прибирайки се вкъщи. Винаги е чудесно, когато можете да се сгушите в любимото си кътче или на леглото в спалнята с интересно четиво в ръка. В този смисъл е от полза да имаме под ръка подходящото помощно осветление.

Предлагаме на вашето внимание оригинални настолни лампи, които ще ви пренесат в интимната част от ежедневието. Отбрали сме 17 примера, които отразяват съвременните топ тенденции. Статията продължава по-надолу…

От магазина: Настолни лампи за всеки дом

В тази галерия ще откриете от снежно бели до позлатени и оцветени в жълто модели. Месингови отливки, стъклени основи и нестандартни форми са малка част от особеностите на тези уникални модели за оригинални настолни лампи.

За да изберете подходящата лампа трябва да се съобразите със стила на помещението. Формата и материалът трябва да са отлично подбрани, за да се впишат в обстановката наоколо.

Понякога настолните лампи са само декоративен елемент от обзавеждането. Формата на корал или морско конче могат да подсилят избора на дизайнерите за визията на помещението. Такава е лампата, дело на Джонатан Адлер, изработена от порцелан.

Много от примерите, които ви показваме са снежно бели вариации. Те са дело на СВ2 и DwellStudio. Бяла керамична основа и бяла ленена сянка – идеален творчески избор.

Заоблените форми заемат централно място в карамичните изработки на Alexis Lamp, а желязо и керамика се наблюдават в дизайна на Pottery Barn.

Златните нощни лампи са изборът на The Mia Abacus, Bronze Finish и West Elm. Бял дизайн съчетан с нотки от злато, желязна основа и античен бронз – въздействащи и стилни решения за елементи от спалнята.

Bronze от West Elm е кръстена на талантливата британска дизайнерка, която го е създала. Ретро стил плочки, ръчно боядисани в реактивна глазура придават солидна доза балансиран лукс и изящество.

Злато с намек на руж – това е лампата Rose Gold с топли розови отенъци.

Crate & Barrel е решение, изпълнено със загладени ръбове и бронзов тон. Промишлен поглед на съвременно решение.

Месинговата основа, съчетана със слонова кост е деликатен избор за осветително тяло за нощното шкафче в романтична спалня.

Яркожълтите лампи и тези с кристални елементи са перфектния избор за нежна и женствена атмосфера. Тези елементи биха се вписали отлично във всеки тип помещение. Ще играят ролята на акцент, който би могъл да допълва общия интериорен дизайн.

След всичко споменато сами разбирате, че всеки дребен детайл от решенията в жилището носи своят принос към общия характер на стаята.

Насладете се на тези 17 красиви примера и изберете подходящата нощна лампа за вашия дом!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor