Топла тенденция: Одеяла с едра плетка

Има аксесоари, които безспорно асоциираме със студените зимни дни. Едни от тях са топлите завивки.

В наши дни пазарът е разнообразен и можем да си осигурим красива и модерна декорация за зимните месеци от годината. Освен меко и пухкаво одеяло за децата си и завивка за себе си, лесно ще се сдобием и с удобно плетено легло за домашния си любимец.

Нека обърнем внимание на нашумелите одеяла с едра плетка. Изглеждат топли, красиви и много удобни за завиване. Изобилието и разнообразието позволяват да си харесаме подходящия цвят за помещението, в което ще го ползваме.

Да се завиеш с мека и пухкава завивка пред телевизора във всекидневната или на креслото пред камината е наистина фантастично усещане. Ако сте двама под одеялото, удоволствието разбира се се удвоява.

Големите размери, красивата плетка и едноцветните нюанси са добра предпоставка да използваме завивката и като мека декорация за спалнята си или за дивана в хола. Това решение ще придаде допълнителна доза уют и топлина в стаята.

Изборът на плетка е въпрос на индивидуално виждане. Някои биха предпочели бабунките на буклето. Други си падат по успоредни плетеници или по вдлъбнати и изпъкнали квадрати. За по-семпла визия е добре да изберем традиционна проста матрица. Това ще направи обстановката значително по-незадължаваща.

Ефектна и практична декорация с едра плетка са и меките легълца за домашни любимци. И тук плетката и визията са въпрос на личен избор. Трябва да се съобразят с темперамента и големината на животинката. И те като нас хората имат своите предпочитания. Съществуват кръгли панерчета за спане, такива, наподобяващи тунел, както и сферични с функциите на миниатюрна палатка. Дълбоки, плитки, с едри бобчета или големи плетеници, всички изглеждат удобни, меки и функционални.

Ако търсите допълнителна доза удобство за студените зимни месеци, не се колебайте да набавите топло одеяло за всеки от семейството и уютно кошче за домашните си любимци. Удоволствието си заслужава!

Вижте предложенията на магазин за ръчно изплетени одеяла JennysKnitCo:

 

Онлайн магазин на GRANDecor