Няколко свежи идеи за дома от стари врати

Няколко свежи идеи за дома от стари врати

В съвремието става все по-популярно да залагаме на реставрация, състаряване или да градим други артистични идеи в интериорния дизайн. В тази връзка решихме да ви покажем няколко свежи предложения за декорация за дома.

Ако имате намерение да смените вратите или просто ви е останала стара от миналото обзавеждане на баба ви, не бързайте да я изхвърляте. Ще се опитаме да ви убедим да й вдъхнете нов живот, вмествайки я подобаващо в дизайна на дома си.

Дори и да не ви е хрумвало, разглеждайки галерията ще се уверите, че има много функционални и стилни идеи за дома от стари врати.

  1. Отлично приложение намират като плот на кухненска или трапезна маса за хранене. Дори недокосната, без особени промени, изглежда добре в съчетание с цветни столове или като част от свежа провансалска обстановка.
  2. Холовата маса също изглежда чудесно, изработена от останалите елементи на стари порти.
  3. Идеален вариант да скриете несъвършенствата на стените си е да ги облицовате със старите врати от двора, например. Поставете ги покрай стълбите или просто по продължението на коридора.
  4. Разфасовайки я на части, старата врата може да се преобрази в отлична рамка за удобен диван в хола. Боядисвайки я в желания тон ще я превърнете в любима мебел от дома си.
  5. За по-креативните имаме и други свежи идеи. Поставете релса напосредствено пред кухненския бокс и превърнете старите врати в плъзгаща се плоскост, която да разделя пространството между трапезарията и кухнята.
  6. Идеи за дома от стари врати могат да се прилагат успешно и в спалнята. Таблата на леглото, нощното шкафче или скрина в близост до леглото – въпрос на предпочитание.
  7. Декорациите от такива елементи също изглеждат красиво и интересно. Рамки за снимки, плоскости за дребни елементи по стената или просто основа за монтиране на избрани картини.
  8. Една стара врата би могла да служи и като изящна дървена пейка на двора. Няколко меки възглавници ще увеличат значително комфорта.

Бъдете креативни и творете новите си мебели или декоративни елементи от непотребните врати, останали от миналото. Всеки детайл носи своето излъчване и когато е създаден с въображение и доза любов е гарантирано, че ще се ползва с удоволствие!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor