Няколко идеи за интересни саксии

Няколко идеи за интересни саксии

Градинарството е истинско изкуство. Предлагаме ви няколко красиви идеи как да освежите двора или терасата си чрез интересни саксии.

Дървени модули могат да бъдат добър вариант за отглеждане на красиви зелени растения на верандата. Разчупените кутии също грабват интереса ни. Изработени от термично преработено едноцветно или преливащо дърво, свързани с пейка помежду си, те са подходящо и стилно решение.

Вертикалните каменни саксии са удобни, изглеждат красиво и лесно се поддържат чрез напоителна система. Подобна визия има и издръжливата стена с множеството керамични саксии. Когато площта е ограничена, това е едно разумно решение.

Urbio е рециклируем продукт – лека и издръжлива полипропиленова пластмаса. Саксиите са изработени посредством силни магнити, могат да се тонират в разнообразни цветове и придават модерен вид на всяка тераса и парапет.

Мрежестите ъглови стени, които ви показваме са подходящи за отглеждане на увивни растения – боб, краставици и тикви. За изработката им се ползва силна найлонова мрежа и модули от неръждаема стомана. Употребата на различни типове рафтове помага за оформянето на една пищна и разнообразна градина с интересни саксии. Освен това са подвижни и могат да намерят място във всеки кът на градината или терасата.

Елегантната стомана в съчетание с ярки цветове е предпочитан начин за украса на дома. Висящи алуминиеви кофички са друг вид интересни саксии, които ще освежават обстановката в дома. На перваза или на стената, те стоят еднакво кокетно.

Не се колебайте, поставете любимите си растения и цветя на показ!

via