Нестандартна и ефектна декорация от цимент

Нестандартна и ефектна декорация от цимент

Акцентите и орнаментите в дома са неизбежна част от дизайна на всяко жилище. Някои хора обичат картини или произведения на изкуството, а други си падат по нестандартната визия и декоративни елементи. Днес ще ви предложим няколко интересни идеи за декорация от цимент.

Този тип акценти са подходяща декорация за дома и могат да се впишат стилово в почти всеки тип обзавеждане.

Красив настолен часовник би бил подходящ в един съвременен апартамент с цветни стени и правилни форми на помещенията. Отлично ще стои и в детската и в холовата част на апартамента.

Стенна или нощна лампа, изработена от циментова конструкция, също би била отличен избор за дом в индустриален или провансалски стил. Както става ясно от галерията, не е проблем да се монтира и на тухлена стена, и на малко нощно шкафче.

Циментовите отливки за цветя са красив вариант за кашпи и саксии за стайни растения. Натуралният им вид предразполага да ги поставите навсякъде в дома. Дали на пода или на перваза до прозореца, винаги ще ви носят наслада.

Със същия успех можете да отлеете и цимент във формата на ефектни ботушки и да засадите красиви храсти или екзотична зеленина в тях.

Декорация от цимент се прави и като етажерка за дискове и книги или като заместител на шкафче за съхранение на вещи.

Свещниците от този материал са отлично решение за градината или плота в кухнята.

Разгледайте галерията и развихрете въображението си! Сигурни сме, че покрай видяното ще ви хрумнат и много други подобни идеи за декорация. Заложете на различното!

източник