Нестандартна елегантност или удивително осветление

Нестандартна елегантност или удивително осветление

Когато става дума за обзавеждане на дома, един от главните елементи, на които трябва да се обърне внимание е светлината и нейният източник. И тук вече има безкрайно много варианти и възможности за игра с аксесоарите и осветителните тела, както и с техните  шарки, форми и ефектност.

Всичко зависи от пропорциите на помещението, което трябва да бъде осветено, от неговия цялостен интериор и от вашия вкус. На снимките по-долу ще видите пример за удивително осветление, което, макар и много шик, не е толкова претенциозно и би подхождало на много видове интериори. А и екстериори, ако говорим за осветяване на веранда или градина, например. Става въпрос за фенери, по форма подобни на оризови фенери, но погледнати в далеч по-различна и съвременна „светлина”. Дело на Zenza, те са въплащение на древния ориенталски чар и съвременния стил едновременно.

Веднага се забелязва, че те не само доставят необходимото количество светлина, но и „прожектират” уникални форми наоколо из стаята. Ефектът се получава заради малки дупчици, перфорирани в метала, от който са изработени фенерите. Всеки от тях е красив и забележителен аксесоар за какъвто и да е декор, но и групирани няколко заедно изглеждат страхотно и придават уникална атмосфера.

Ако искате да раздвижите интериора или да прибавите искрица шик в дома си, разгледайте снимките и се замислете сериозно как да се сдобиете с такова удивително осветление.

Онлайн магазин на GRANDecor