Нежност и романтика в сърцето и у дома

Чаша за Свети Валентин

След като еуфорията от новогодишните празници отмине, с нетърпение чакаме следващия повод за веселие, а именно Свети Валентин. Макар и този празник да не се свързва с българските традиции и обичаи, той се отбелязва от много хора именно защото е празника на любовта, а кой не би искал да се докосне до нея?!

Когато дойде февруари и романтиката се носи във въздуха, настъпва време да се замислим за тези, които обичаме и да им засвидетелстваме топлите си чувства. Отличен начин да създадем цялостна атмосфера на нежност и любов е да подберем декоративни акценти за дома с лично посление, които ще напомнят на нашите любими хора в ежедневието колко много държим на тях.

Подбрали сме ви няколко чудесни идеи за подаръци и декорация за Свети Валентин от фирма WildArt, които ще накарат всяко влюбено сърце да бие лудо и ще превърнат дома ви в оазис на романтиката.

Декоративна възглавничка със снимка или послание

Изберете лична снимка от най-щастливите ви мигове заедно и я отпечатайте върху декоративна възглавничка, която да краси дивана или креслото в хола. Така ще си припомняте ежедневно колко много цените компанията на другия.

Вместо снимка, имате възможност да отпечатате любим цитат или любовно послание, което има сантиментална стойност за вас. Хубавото е, че няма никакви ограничения в избора – каквото и да топли сърцата ви, може да бъде пренесено върху мекия плат.

Комплект от 2 калъфки за възглавници

Традиционно мястото на романтиката е в спалнята и тъкмо там трябва да заложите на нежна декорация. Калъфките за възглавници за него и нея са лесен и практичен начин да придадете индивидуалност на помещението. Можете да изберете хумористична картинка или любовно послание, които да създават настроение всяка вечер когато си лягате заедно.

Комплект от 2 хавлии за ръце

Любовта е навсякъде, дори и в банята! Изберете комплект от меки бели хавлии за ръце с персонализирано послание или мила картинка. Хавлиите определено ще разнообразят скучната баня и ще й придадат характерна индивидуалност.

Ключодържатели за двойки

Ключ към дома, ключ към сърцето! Какъв по-подходящ начин да покажете на партньора си, че домът ви е там, където е той?! Изберете за празника нещо малко, но с голяма стойност и символика, което ще ползвате всеки ден и то целогодишно.

Керамична чаша с послание

Превърнете обикновения предмет от домакинството в символ на вашата любов! Ако денят ви започва с чаша горещо кафе или ароматен чай, то поднесете го не със захар, а подсладен с любов. Отпечатайте снимка върху чашата, картинка или послание и започнете деня с настроение и усмивка.

Всеки един от изброените варианти ще бъде изработен специално за вас и съобразен с личните ви предпочитания. Бъдете творците на собствената си любовна приказка с щастлив край!

За онлайн поръчки посетете https://wildart.bg или заповядайте лично в магазина на фирмата в Гранд Мол Варна.

*Спонсорирано съдържание

Онлайн магазин на GRANDecor