Красота и морски интериор с минимални усилия

Обичате лятото, морето и парещото слънце? Ако е така, то тук ще откриете идеи за дома по вкуса си. Да създадете морски интериор в апартамента, вилата или къщата на плажа ще ви донесе настроение и слънчеви спомени през всички сезони на годината.

Не всеки от нас има къща на плажа или по крайбрежието, но създаването на подобен стил чрез обзавеждане и декоративни детайли е по вкуса на мнозина ценители на красивото.

Предлагаме да заложите на цветове като бяло, синьо, тюркоаз и пясъчно жълто.


 

От магазина: Обзавеждане в Средиземноморски стил


 

Внесете топлото лято, полъха на вятъра и мириса на морето в дома чрез мебели от ратан за спалнята или трапезарията, дървени ламперии, щори или табуретки.

Добавете закачливи детайли като гребла от лодка, морски сувенири и плажни чанти за декорация. Сапунерка с форма на мида, стилен корал на бюрото или картина с морския фар на стената – всеки малък детайл ще подсили аромата на морския ви интериор.

Следващите снимки ще ви покажат още дървено дюшеме, синьо-бели кресла и дивани, декорации по възглавниците на меката мебел – мирис на лято и море. Подберете акценти с въже, бамбук и тръстикови клони и няма да сгрешите.

Създайте си морски интериор, за да ви зарежда с положителни емоции целогодишно!

Онлайн магазин на GRANDecor