Красиви стикери и фототапети

Красиви стикери и фототапети

Кой е най-бързия, най-лесния и най-евтиния начин да декорирате стените у дома? Със стикери и фототапети разбира се! Днес ще ви покажем някои от прекрасните стикери, които предлага специалиста в тази област EazyWallz.

За кухнята и трапезарията би било добре да изберете стикери със свежи плодове и зеленчуци или цветя. Те ще се открояват чудесно на фона на бели кухненски шкафове и стени. За хола и спалнята можете да се спрете на природен пейзаж като гора или море, който ще направи стаята да изглежда оптически по-голяма. За банята най-разумно е да изберете стикери, които да внушават свежест и чистота, като заснежени планински върхове или пък водопади.

Ако ще ползвате фототапети или стикери за офиса, тогава нека са такива, които ще внесат природата в това закрито пространство. Зелена поляна или трева, покрита със сутрешна роса би стояла чудесно.

За конферентната зала по-добре изберете нещо делово, като самолет насред облаците. Ако искате да внесете разнообразие в публично помещение, снимката на сладко кученце, в асансьора например, ще гарантира усмивка на всеки посетител.


 

Фототапети от GRANDecor


 

Онлайн магазин на GRANDecor