Красиви предложения за градински декор в бяло

Красиви предложения за градински декор в бяло

Белият цвят сам по себе си изразява чистота и свежест. Особено добре изглежда в комбинация със зелено. Това подсказва колко интересен би бил един градински декор в бяло – пищна зеленина, комбинирана с бели акценти. Използвайте бялото за порти, огради, навеси, мебели, саксии и шадравани.

Връзката между къща и градина може да се изрази чудесно чрез свежестта на белия цвят. Една пътечка от ситен чакъл в бяло ще концентрира вниманието ни на двора. Големи и интересни кашпи могат да са отличен декор за площадка с маса и столове в градината. Един ефирен бял чадър сред зеленината издава неподправена романтика.

Този цвят е особено подходящ за местата, целогодишно огряни от слънце, той прекрасно поглъща и излъчва светлината в пространството.

Като цяло, координацията на цветове в градината далеч не е новост в дизайна.  Още през 1930 г. Vita Sackville-West проектира красива бяла градина в Sissinghurst castle в графство Кент, Югоизточна Англия. Още тогава е било видно колко изящно изглежда градински декор в бяло. Уверете се и вие!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor