Красиви идеи за декорация с тапети

Красиви идеи за декорация с тапети

Красивият тапет е отличен начин да създадете уют в стаята, като декорирате стените в любими нюанси или фигури. Той, обаче е доста по-практичен и би могъл да бъде приложение за много други интересни творения. Сега ще се опитаме да ви дадем няколко свежи идеи за декорация с тапети – лесно, удобно и изключително ефектно.

ВИЖ ОЩЕ: Красиви тапети за спалня

Дайте нов живот на скрина си – облепете фасадата на чекмеджетата или страничните им части, които ще можете да видите когато ги издърпвате. Те ще се превърнат в деликатен и нежен акцент. Смело можете да облепите и лицето на гардероба си, като така ще си спестите нуждата от нова мебел или пребоядисване. Дори таблата за кафе става различна, ако я обкантите с фин тапет. Тази техника ви дава неограничени възможности да творите и впечатлявате. Въпрос на личен избор са цветовете, формите и нюансите.

Развихрете въображението си чрез декорация с тапети. Най-доволни ще останат децата ви. Променете и обновете детската стая с нови детайли и цветни акценти от тапет. Създайте си настроение във всяко кътче на дома. Струва си да опитате!

Онлайн магазин на GRANDecor