Красива празнична новогодишна трапеза

Красива празнична новогодишна трапеза

Какво е посрещането на Нова година без новогодишна трапеза? Та това е едно от най-вълнуващите неща от вечерта! Любящи близки, верни приятели заедно на обсипана с вкусотии и красиво украсена маса!

В навечерието на новата година, след като приготвим вкусните си ястия, остава да подредим своята собствена приказна новогодишна трапеза! Всяка домакиня има индивидуален подход към подредбата. Но на този ден дори и да претрупате трапезната маса, това няма да ви донесе негативи, а напротив. Ще изглежда цветна, богата и честита.

Сребърното и златистото, независимо в кой от детайлите, ще допринесат за блясъка на масата. Черно-белият вариант също е стилен и често предпочитан. А ако обичате тюркоаз, заложете на красиви салфетки и свещи в този цвят.

Кристални чаши, изискани посуда, гравирани чинии и тежки прибори – всеки акцент ще допринесе за класата на вашата новогодишна трапеза. Добавете бенгалски огън, много светлина, красиви свещници, пръстени за памучните салфетки, стилни декорации, изящни покривки.

Обърнете внимание на всеки детайл и резултатът ще е неповторим. Ще си осигурите красив дом, изящна трапеза и гарантирано настроение.

Весели празнични дни! Насладете им се!

Онлайн магазин на GRANDecor