3D лампа с ефектна и луксозна визия

Красива и ефектна 3D лампа

Парижката двойка художници Linlin and Pierre-Yves Jacques използват печата на модерна 3D лампа, за да създадат очарователни детайли за декор, който улавя преплитането на светлината и сянката. Всичко това се вижда и усеща с голяма доза въображение.

Запознайте се с двата модела, които са ефектни и подходящи за декорация на дома ви. Земя и небе – две различни вселени. Илюзии на сенките и възприятие на светлините. Единият вариант е спусната от тавана лампа – небе, а другият – земен в красива настолна конструкция.

Когато се включи, на стената се прожектират разнообразни картини, които всеки долавя по свой собствен начин. Това прави тази 3D лампа много подходящ елемент за всеки модерен дом.

В зависимост от цвета на стените в помещението можем да видим различно декорирана дантела, отразена в пространството. А стаите в по-минималистичен стил са най-подходящото място да придадем нежност и романтична атмосфера посредством тази лампа. Луксозното обзавеждане и изтънчената визия на едно помещение няма да са същите, ако не добавите акцент подобен на този.

Красиво, семпло и ефектно!


 

Осветителни тела от GRANDecor


 

Онлайн магазин на GRANDecor