Карирани тапети за дома? Защо не?

Карирани тапети? Защо не?

Когато става дума за мода, правилото е да не слагаме граници на въображението си, но и много да внимаваме с десените и комбинацията между тях. В последните години много нашумяха карираните десени и всякакви техни вариации и приложения – върху якета, блузи, шапки, панталони и въобще навсякъде, където можете да си ги представите. Какво ще кажете, обаче за карирани тапети? Да, когато чухме и ние  подходихме скиптично към идеята, но след като разгледахме този апартамент, коренно променихме мнението си.

Може би е заради светлите тонове в тапетите, които така меко се преливат с неутралния под, но определено карираният дизайн в този случай изглежда много съвременно и стилно. Декорът е съставен от множество елементи, но изненадващо, като цяло изглежда минималистичен. Това може би се дължи на изчистените форми в интериора или на сравнително семплата цветова палитра. Един от акцентите особено много ни харесва и това са всички снимки и произведения на изкуството по стените. Без изобщо да се натрапват, те внасят живот и придават характер на цялото жилище, изпълнено с необичайни орнаменти, подредени с вкус и стил.

Очевидно прекрасно допълнение към тази минималистична феерия могат да бъдат едни карирани тапети, когато са в хармония и синхрон с цялостния дизайн. Ние бяхме много приятно изненадани. Вижте за какво говорим и решете дали и на вас това хрумване ви харесва.


 

Фототапети от GRANDecor


 

Онлайн магазин на GRANDecor