Интериорни разделители за простор и уют в дома

Интериорни разделители за простор и уют в дома

В наши дни детайлите, наречени интериорни разделители са изключително популярни. Те са перфектния начин да създадете простор и да използвате всеки сантиметър от жилището си. И все пак, пространството трябва да бъде разделено на зони, а най-добрият инструмент, за да го постигнете е да си поръчате или да изработите ефектни интериорни разделители.


 

От магазина: Декоративни паравани


 

Стаите с подобни декори придават гъвкавост на средата, която винаги може да промени формата и структурата на помещението без особени усилия. Стилово, тези интериорни разделители са подходящи за приложение във всяка част на дома. Стоят еднакво добре, както в ретро шик обзавеждане, така и при романтичен женствен интериор. Изключително функционален, разделителят може да се използва за съхранение на книги, саксийни растения, бутилки вино или други предмети от дома. Стилна идея е камината, която служи за разделител и оформя пространството с топла атмосфера.

Предимството при използването на интериорни разделители е това, че могат да се изработят във всякакви размери, цветове и материи. Грабнете идеи и разнообразете атмосферата в жилището или вилата. Подарете си повече простор и домашен уют!

Онлайн магазин на GRANDecor