Интересни идеи за съхранение на дамски чанти

Идеи за подреждане на дамски чанти

Ако и вие сте от дамите, които имат особен интерес към аксесоарите и разполагат с чанти в изобилие, значи сте попаднали на правилното място. В интерес на любителките на многообразни модели и форми ще си поговорим, разглеждайки няколко идеи за съхранение на дамски чанти у дома.

На първо време е добре да обособим подходящата позиция на шкафа или да си определим къде е най-добре да отделим пространство за тази важна част от аксесоарите си. Перфектно би било, ако разполагате с килер, стая за съхранение или гардеробна. Това, обаче не винаги е възможно, особено ако живеете в дом с компактни размери. Това означава, че трябва да наблегнем на функционалната употреба на свободните пространства у дома. Ще се спрем на най-често срещаните места за целта.

  1. Вратата на спалнята. Използвайте вътрешната част на вратата, като окачите една или две закачалки, които представляват лента от плат с няколко симетрично разположени кукички по вертикалното си продължение. Така на всяка кука ще закачите по една чанта и дори и най-тясната стая ще е в състояние да побере дамския ви антураж.
  2. Кухи пространства и ниши в коридора. Нестандартните площи и малките местенца с неправилни форми в антрето ви, могат да бъдат едни от най-подходящите идеи за съхранение на дамски чанти. Облечете ги в плоскост и в горната им част монтирайте кукички или движещи се закачалки. В зависимост от разположението им, ще можете да съберете конкретен брой чанти. Разнообразните цветове на чантите също могат да са предимство и да допълнят атмосферата в помещението.
  3. Кутии за съхранение. Ако разполагате с голямо помещение или килер смело се възползвайте от ситуацията. Отделете няколко фаха за чантите си. Така ще ги намирате лесно и ще избегнете риска от нараняване. Поставете фаховете в горната част, близко до тавана или в ъгловата конструкция на гардероба.
  4. Органайзер за чанти. Както вероятно сте запознати, съществуват и органайзери за съхранение на дамски чанти. Обикновено изглеждат семпло и джобовете им са със стандартни размери. Ако това ви устройва, бихте могли да се възползвате от идеята. Със сигурност ще изглеждат подредени и добре съхранени.

Почти всяка жена има солидно количество чанти в наличност. За да ги съхранява прилежно, без да наранява плата или материала, от който са изработени, за да запази формата и стойността им, трябва да се погрижи добре за тях. Разгледайте предложенията ни!

Онлайн магазин на GRANDecor