10 Интересни идеи за декорация на антре

1. Внесете стил в антрето

Стилно антре в сиво и бяло

Това, че антрето не е „стая“ в традиционния смисъл на думата не означава, че трябва да бъде пренебрегвано. То е първото нещо, което гостите виждат, така че то показва стила и атмосферата на останалата част от дома.

ВИЖ ОЩЕ: 10 Правила при обзавеждане на антре

Създайте пространство, което да говори за вашия дизайнерски усет и стил, като същевременно да е функционално и приветливо. С малко изобретателност и с помощта на многото интересни идеи за декорация на антре, които ще видите в тази статия, можете да създадете едно наистина стилно и практично антре.

2. Бъдете организирани

Организирано и стилно антре с живи цветя

Използвайте всеки свободен сантиметър от пространството, с което разполагате. Това, че нямате килер не означава, че трябва да захвърляте различни вещи върху всяка свободна повърхност. Добавете функционалност и подреденост с тази идея за антре. Интересна картина или забавен цитат на входа на дома ви ще очароват всеки гост.


 

Обзавеждане за антре от GRANDecor


 

3. Създайте галерия с фотографии

Стена от картини или снимки в антрето

Някои ще видят просто празен коридор, но ние виждаме истинска галерия със снимки, картини и спомени.

ВИЖ ОЩЕ: Всичко за антрето

Окачването на семейни портрети, снимки и произведения на изкуството е решение, което ще придаде характер и уют на вашето антре. Изберете подходящи рамки в един и същ цвят или експериментирайте и вземете рамки в различни цветове и с различни дизайни.

4. Бъдете смели със стена на райета

Смел дизайн в антрето със стена на райета

Стената на райета е прекрасна идея за декорация на антрето, която ще внесе незабавно оживление в иначе скучния коридор. Боядисайте стените с черно-бели черти или пък развеселете обстановката със забавна цветова композиция като акцент. Ако сте под наем и не можете да си позволите боядисване, то можете да използвате самозалепващи тапети, които след това без проблем ще премахнете.

5. Добавете рафт в комбинация с ваши картини

Декорация на антре със рафт и картини в сиво и бяло

Голите стени със сигурност не са приветливи – създайте стена от забавни фотографии, надписи и картини, и добавете рафт под тях. По този начин не само ще внесете уют в антрето, но също така ще създадете допълнително място за съхранение на вещи и декорация.

6. Прибавете щипка модернизъм

Модернизъм и естетика в съвременно обзаведено антре

Почитател сте на съвременната модерна естетика? Неутралните нюанси, елегантните подови настилки, геометричните шарки и интересните акцентни декорации ще помогнат за създаването на модерен и разчупен дизайн. Ако имате нужда от допълнително място за съхранение, добавете пейка с шкафове.

7. Внимавайте с аксесоарите

Френски шик и елегантност в стилно антре

Кажете „bonjour“ на този прекрасен коридор вдъхновен от Париж. Белите стени и леките дървени подове създават усещане за чистота. Влейте френски чар със стилна карирана черга, букет цветя и голяма рамкирана картина. Très шик!

8. Разширете пространството с огледала

Визуално разширяване на пространството в антрето

Кръглото огледало и тесния шкаф са най-добрият приятел на малките апартаменти, като освен това са и интересна идея за декорация на коридора. Можете да се убедите сами с този коридор, създаден от Никол Уотс (NicoleWatts).

9. Съживете обстановката с флорални мотиви

10 Интересни идеи за декорация на антре: Флорални мотиви

Неудобните, тесни или странно извити пространства често биват пренебрегвани, тъй като собствениците на жилища се затрудняват да им намерят предназначение или подходяща декорация. В такава ситуация импровизирайте! Залепете тапети с флорални мотиви и поставете малка табуретка за сядане при обуване на обувки.

10. Добавете пътека на пода

Черга като красива декорация на антрето

Имате дълъг коридор? Поставете шарена черга или пътека, за да добавите характер и топлина. Боядисайте стените в приятен натурален цвят, окачете картини в рамки и завършете с красиво осветление за коридор. Можете да добавите и няколко растения за допълнителен уют.

11. Прибавете закачалки с различен размер

Дървени закачалки като декорация в антрето

Това антре съчетава функционалност с мода. Разнообразете семплото антре с красиви дървени закачалки, разположени на различни нива, които ще внесат земно усещане и в същото време ще бъдат практични.

Онлайн магазин на GRANDecor