Няколко красиви идеи за пъстри тапети

Няколко красиви идеи за пъстри тапети

Тапетите бяха на мода преди двадесет години. Почти нямаше дом, който да не е облепен с тях. Последва период на голи боядисани стени, а в последно време отново разчитаме на красиви тапети за декорация в домовете си. В съвремието има голямо разнообразие на пъстри тапети – цветни, фигурални и флорални мотиви са решенията, които всеки може да предпочете за интериора си.

Онлайн търговеците PIXERS се специализират в изработката на стенописи, тапети и облицовки. Те разполагат с уникален каталог с решения и идеи – тапети за хол, спалня, коридори и дори за баня. Фирмата производител се опитва да вземе под внимание всички предпочитания на клиентите като залагат на четири различни стила: класически, шик, провансалски и скандинавски.

Тапетите с класически дизайн създават симетрия и са идеални да внесат пролетно настроение в жилища, които съчетават модерното и старинното. Барок и рококо обзавеждане биха изглеждали добре с този тип тапети.

Шик дизайнът е предпочитан в жилища с винтидж интериор. Цветовете на този стил са розов и лилав, а типично за тапетите е веселото и хаотичното им излъчване.

Провансалският дизайн е подходящ за любителите на френската изтънченост. Биха стоели добре в домове с традиционно и модерно оформление.

Скандинавският тип тапети носят със себе си пастелни и нежни нюанси. Излъчват модерна еклектика, включват познати мотиви и геометрични композиции.

Внесете пролетно настроение с пъстри тапети за дома си!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor