Интересни идеи за декорация от въже

Интересни идеи за декорация от въже

Понякога най-семплите неща се явяват едни от най-ефектните и красиви акценти в дома. Този факт ще докажат и тези няколко идеи за декорация от въже, които подбрахме за вас.

Наглед нетрадиционно, въжето може да допринесе за красотата и уюта във всяко помещение. Обичайно го свързваме с употребата в домове, декорирани в морска тематика. Срещаме го най-често под формата на различни типове моряшки възли, както и като елемент от любима картина или рамка за снимка от морето. На практика, обаче, с въже могат да се декорират, както полилеите в дома ни, рамките за снимки, кашпите и саксиите за цветя, така също люлките в градината, пръстените за памучните салфетки и помощната маса в кокетния ни съвременен хол. Със сигурност, подобни идеи за декорация с въже са нещо нетрадиционно, но пък красиво и интересно. Естественият нюанс на въжето комуникира отлично с всякакви повърхности – метален обков на стълбище, дървена маса или рафт, стъклена ваза или стандартно офис обзавеждане. Уникално и стилно изглежда и съчетано с памучни завеси в спалнята, както и като облицовка на домашното ни стълбище.

Ако вложите необходимото въображение, можете да изпишете по стените си надписи от въже. Сигурно е едно, че и най-консервативните остават безмълвни при вида на разнообразието, което предлагат декорациите от въже. Без съмнение можем да кажем, че с въже може да се изработи за всекиго по нещо.

източник