Златни акценти в дома и вилата

Златни акценти в дома и вилата

Всеки дребен детайл носи заряда на дома и придава индивидуална идентичност на помещението според цвета, който сме подбрали. Ако обичате лукса и шикозния външен вид, смело можете да добавите златни акценти във вашия интериор. Този аристократичен цвят е подходящ за всички сезони, няма възраст и никога няма да отегчи с блестящата си визия. Особено ефектно изглежда като се балансира с някои определени цветове  – черно, бяло, небесно синьо, червено  и кралско лилаво.

Златни акценти можем да поставим навсякъде в дома – в хола, спалнята, детската, коридора и банята. Ефектът винаги е гарантиран. Дали ще гарнирате шкафчетата със златен обков или ще заложите на големи кръгове на стената – винаги ще е красиво и стилно. Златисто огледало с груби аристократични орнаменти и изискани дребни акценти в същата тоналност ще накарат банята ви да грейне.

Златното, използвано в текстилни материи изглежда красиво и много интересно – ефирни завеси, малки възглавнички, шалтета за легла и дори килими и одеяла. Вази, саксии или крачетата на мебелите тонирани в този цвят, ще подсилят величествеността у дома. Насладете се на красивите идеи!

 

Онлайн магазин на GRANDecor