Ефектни и лесни идеи за декорация на стена

Ефектни и лесни идеи за декорация на стена

В съвременния дизайн все по-бързо навлизат най-разнообразни методи за декорация. Декорацията внася цвят и свежест във всяко помещене. Днес ще ви представим няколко лесни идеи за декорация на стена.

Washi лента

Washi лентата е един от предпочитаните варианти. Тя е лесна за поставяне и отстраняване, в случай, че решим да сменим визията на стаята си. Наподобява тиксо продуктите и стои красиво и семпло. В галерията ще намерите модел, в който са изпълнени няколко препокриващи се триъгълника. Това е чудесно решение за изчистен вариант на всекидневна, като чрез тези ленти можете да акцентирате в избрани от вас цветове. Подходяща е за жилищни площи, изпълнени в модерен дизайн.

Стенни ваденки

Стенните ваденки са предпочитани, като за хол и трапезария, така и за детски стаи. Важното е да имате ясна концепция за картинката, която искате да си залепите. Поставя се лесно и може да замести картините по стените или да скрие някаква драскотина в детската стая например.

Временни тапети

Ако сте приключенски настроени по природа, този метод ще ви удовлетвори. Това е една от тези лесни идеи за декорация на стена, за които говорим. Временната тапетна паста може да се приготви лесно от царевично нишесте и вода. С нея лесно можете да си изработите ефектна имитация на тухлената стена. Много красиво стои във винтидж атмосфера.

Друг красив вариант за временни тапети е проектът на художника Ноел Ашли, който представлява фина самозалепяща се хартия, която има възможност да се прибира, когато си пожелаем. Удобно, нали?

Бихте ли използвали подобна декорация за стена?

Онлайн магазин на GRANDecor