Декорация с буркани – нима е възможно?

Декорация с буркани – нима е възможно

На кой не му са втърсвали безбройните буркани и бурканчета от какви ли не продукти, които измива уж, за да използва повторно, но само задръства с тях килера и шкафовете си? Всъщност от тях може да се направи отлична декорация. Докато се чудите дали това е възможно, полюбувайте се на нашата галерия, пълна с идеи за декорация с буркани.

Най-лесният начин за използване на красиви буркани е като вази. Особено добре седят аранжирани с полски цветя и добавят рустикален изглед и романтиката на селска идилия във всеки дом. По-обикновените, но здрави буркани, могат да се прикрепят с желязна скоба към дъска, стена или табло и в тях да се съхраняват разнообразни по-дребни вещи.

От бурканите стават отлични абажури, а оцветени различно или с лампи в различни цветове, се получава същинска феерия. В бурканите може също така да поставите свещи, да ги окачите по дърветата за градинско парти или дори да присъстват на масата за романтична вечеря. Чудесна идея е и да подредите в буркан подправки с различни цветове, като оформите някакъв мотив.

via