Ефектна и интересна декорация от стари крушки

Ефектна и интересна декорация от стари крушки

Когато крушката ви спре да работи, не бързайте да я изхвърляте. Днес ще ви покажем няколко интересни идеи как да си направите декорация от стари крушки.

В зависимост от формата и цвета им, съществуват различни начини за преобразяване. Можете да украсите дома си с нови елементи по празниците. Напълнете ги с любимите си дребни бонбони и ги поставете на плота в кухнята. Ако имате нужда от коледна украса, също са доста подходящи. Дали ще си направите венец за вратата или просто ще ги съживите във вид на закачливи коледни играчки, няма да съжалявате. Във всеки случай ще са доста ефектни.

Няколко метални жички и цветове ще ви помогнат да превърнете непотребните крушки в пчелички или палави мравки. По-креативните могат да засеят малки растения във вътрешността им или да ги превърнат в нежни вази за полски цветя. Специално за малките деца от всяка крушка можете да изработите мини въздушен балон. Ще ви трябват няколко пъстри парчета плат и шнур, с който да ги провесите на тавана. С малко усилия лесно ще се научите да използвате всеки на пръв поглед непотребен предмет.Направи си сам декорация за дома.

via

Онлайн магазин на GRANDecor