Декорация на дома с градински чадъри

Декорация на дома с градински чадъри

Чадърите са едни от най-практичните аксесоари в градината или на терасата. Те не просто предпазват от слънчевите лъчи, но допълват и дизайна на екстериора. Предлагаме ви няколко интересни вида декоративни чадъри, които могат да ви вдъхновят. Изберете подходящия и той ще се впише лесно в обстановката на терасата или сред зеленината в градината.

Ако дизайнът ви е минималистичен, използвайте чадър с геометрични фигури или флорални мотиви. Добре е да изберете силен и предизвикателен цвят, защо не и черно. Ще получите стилна декорация за дома.

За да създадете приятна и топла атмосфера е добре да съобразите този аксесоар с цвета на мебелите. В градината сред цветя и растителност, няма да сгрешите, ако предпочетете да тонирате в бяло. Така светлината ще преминава лесно и ще добави очарователно настроение.

Градински чадъри могат да служат и за сенници, непосредствено до шезлонг или около басейна.

За да създадете височина в пространството, изберете такъв, който ще разшири вашите мебели вертикално. Регулирайте височината му, независимо какъв е размера на обзавеждането наоколо.

Нощем чадърът е просто красив аксесоар, не забравяйте това. Оставете го разтворен, включете нежно осветление и създайте топла, романтична атмосфера на терасата или в двора.

Разгледайте галерията от градински чадъри, които сме ви подбрали и изберете вашия вариант!

via

Онлайн магазин на GRANDecor