Декорация на дома за Хелоуин – вълшебството да твориш

Декорация на дома за Хелоуин – вълшебството да твориш

Фокусът на фокусника – с това усещане свързваме декорация на дома за Хелоуин. Идейност, стил, странности и креативни решения – отлична възможност да яхнеш метлата на въображението си и да разлееш палитра от цветове.

Няколко стила могат да бъдат отличени при декорация на дома за Хелоуин. Модерен, минималистичен, обичайният традиционен, с внушителен трилър ефект или индивидуален привкус. Дали ще заложите на дребни черепчета в стъклена кана, на дрипава баба Яга в черно, на ярко оранжева тиква с очички или на златни свещи и декоративни възглавнички, ефектът е гарантиран. Ще постигнете собствен стил. Скелети на ръце, ококорени очи, тюлени призраци или кървави следи в банята – всичко това ще подсили трилър ефекта в дизайна.

Ако все пак сте традиционалисти, заложете на фенерите във формата на тикви, цветни листа от дърветата и красиви свещници и вази, запалете камината и се насладете на мистичната атмосфера. Внесете празнично настроение и чар за празника. Декорация на дома за Хелоуин е истинско вълшебство да твориш!

източник