Бляскава и красива новогодишна декорация

Бляскава и красива новогодишна декорация

Посрещането на Нова година винаги е събитие, очаквано с много трепет. За да ни е празнично и красиво наоколо е хубаво да си направим интересна новогодишна декорация. Имаме няколко страхотни идеи.

Всичко, което изглежда изискано и бляскаво е подходящо за този ден. Поставете декорирана бутилка с шампанско, дребни акценти в златисто или сребърно по стените, около камината. Надуваеми цифри с изписана настъпващата година, многоцветни лампички по ръбовете на стаята или красиви благопожелания на черна дъска – всичко това ще донесе радост на очите и желание да се насладите на празничната вечер.

Стилна и красиво подредена маса с ярки блестящи акценти винаги е добре дошла в една новогодишна декорация. Заложете на изискани прибори в златисто, салфетки с интересни принтове, изящни свещници или кристални купи и сувенири. Разнообразните светлини могат също да са основен акцент във вашата новогодишна декорация. Не се колбайте да претрупате стаята с плодове, гирлянди, дребни елементи и много блясък. Бъдете смели, донесете си празнично настроение и празнувайте!

източник